A Wirplast

Wirplast_gyar_01

Wirplast, egy magánkézben lévő, tradíciókra épülő családi vállalkozás, amely 1994 óta látja el az építőipart magas minőségű tetőszellőztető elemekkel. Mottónk: Magas minőségű termékek, elfogadható áron és megbízható szállítással. Termékeink kapocsként állnak a magas minőségű műszaki elvárások és a modern design között. Magába ölelik az esztétikus megjelenést a könnyű

Célunk, hogy olyan termékpalettát állítsunk össze ahonnan még a legbonyolultabb problémákra is találni megoldást. A cél eléréséhez több évre visszatekintő tapasztalatokat és fejlesztést vettük alapul, aminek köszönhetően manapság termékeink már nemcsak Lengyelországban, de több Európai piac is megtalálhatóak. Magyarországon is ebben a szellemben kívánunk tevékenykedni:

Minőség / Technológia / Tapasztalat

Wirplast_gyar_02

Több mint 20 éve gyártó Wirplast mára egy dinamikusan és rugalmasan növekvő céggé nőtte ki magát. A termelés magas hatékonyságú és folyamatosan modernizált gyártósoron folyik. 2010-től új, technológiailag fejlett műanyag gyártósor is munkába állt, ami tovább növelte a gyártás hatékonyságát és minőségét. Annak érdekében, hogy maximálisan ki legyen használva a gyártósor, 2010-ben nagyobb raktárt (1000 raklappal bővült a tárolási mennyiség) és irodaépületet építettünk a gyártósor mellé. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően tovább növeltük a gyártott termékeink palettáját és a gyártási időt is sikerült lecsökkenteni.

2010 és 2012 között 3 leányvállalatot hoztunk létre a külföldi piacok kiszolgálására. Ezek a cégek szervezik és kivitelezik az exportot Európa más országaiba. Wirplast RUS, Wirplast BALTIC és Wirplast Expo.

Termékkategória